Není skladem

Herbář aneb Příroda ve vaší kuchyni

Rostliny jako jídlo, rostliny jako lék – dvě samozřejmá spojení, která tvoří jeden celek. Apatyka na talíři se snaží ukázat, jak moc je tato sounáležitost těsná.

Někoho může překvapit, že meloun patří nejen do žaludku, ale také jako zkrášlovací prostředek na tvář „škaredých slečen, neboť krásné toho nepotřebují“, jak říká P. O. Matthioli, autor proslulého herbáře. Nebo že chmel není jen zásadní surovina při výrobě piva nebo pro farmaceutický a kosmetický průmysl, ale dříve se mladé chmelové výhonky na jaře prodávaly na trzích a jako chřest jej připravovala i Magdalena Dobromila Rettigová.

343 

Není skladem

  • Formát: 182 × 242 mm
  • Rozsah: 328 stran
  • Vazba: tvrdá vazba
  • EAN: 9788075461735
  • Rok vydání: 2018
Hmotnost 2 kg

Recenze

Zatím zde nejsou žádné recenze.

Buďte první, kdo ohodnotí „Herbář aneb Příroda ve vaší kuchyni“

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *